slide
Caldura si confort pentru caminul dvs.

Solutiile puse la dispozitie de tamplarie si  feronerie, aduce mai aproape confortul in locuinta dvs.

slide
Geamuri mari și uși de sticlă culisante

Un interior spațios și luminat, cu geamuri mari și uși de sticlă culisante, iți oferă  plăcerea de a locui într-un spațiu cald și luminos.

slide
Feroneria Roto NT

Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lume.
 

Acasă   Știri si evenimente   Gama de articole de montaj Illbruck

Gama de articole de montaj Illbruck

Gama de articole de montaj Illbruck

llbruck este o companie de renume în domeniul soluțiilor de etanșare și fixare în construcții. Cu o experiență de peste 65 de ani, Illbruck oferă produse și soluții inovatoare, fiabile și de înaltă calitate pentru clienții din întreaga lume.

Compania se concentrează pe dezvoltarea și producția de articole de montaj care asigură etanșeitatea, siguranța și durabilitatea în construcții. Gama lor de produse include adezivi, chituri, benzi de etanșare și benzi adezive, adaptate pentru diverse aplicații și materiale de construcție.

Illbruck se remarcă prin investiții continue în cercetare și dezvoltare, asigurându-se că produsele lor sunt în pas cu ultimele tehnologii și cerințe ale pieței. Echipa lor de specialiști lucrează în strânsă colaborare cu profesioniștii din industrie pentru a dezvolta soluții personalizate și eficiente.

Calitatea și performanța produselor Illbruck sunt recunoscute în întreaga industrie, iar acestea sunt utilizate într-o varietate de proiecte de construcții, de la clădiri rezidențiale și comerciale până la infrastructură industrială și civilă.

Illbruck pune un mare accent pe sustenabilitate și protecția mediului, dezvoltând produse care respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică și protecție a resurselor naturale.

În concluzie, compania Illbruck este un lider de piață în furnizarea de soluții de etanșare și fixare în construcții, oferind produse de încredere, inovatoare și durabile. Cu o reputație solidă și o abordare orientată către calitate și performanță, Illbruck este partenerul ideal pentru proiectele de construcții de succes.

https://webshopbittbau.ro/ro/products/list/0/30/articole-pentru-montaj

close
Abonare la Newsletter

Câmpurile marcate cu steluță
sunt obligatorii