slide
Caldura si confort pentru caminul dvs.

Solutiile puse la dispozitie de tamplarie si  feronerie, aduce mai aproape confortul in locuinta dvs.

slide
Geamuri mari și uși de sticlă culisante

Un interior spațios și luminat, cu geamuri mari și uși de sticlă culisante, iți oferă  plăcerea de a locui într-un spațiu cald și luminos.

slide
Feroneria Roto NT

Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lume.
 

Acasă   Parteneri

Parteneri

Illbruck

Illbruck este o companie de renume în domeniul soluțiilor de etanșare și fixare în construcții. Cu o experiență de peste 65 de ani, Illbruck oferă produse și soluții inovatoare, fiabile și de înaltă calitate pentru clienții din întreaga lume.

Compania se concentrează pe dezvoltarea și producția de articole de montaj care asigură etanșeitatea, siguranța și durabilitatea în construcții. Gama lor de produse include adezivi, chituri, benzi de etanșare și benzi adezive, adaptate pentru diverse aplicații și materiale de construcție.

https://www.illbruck.com/en-gb/

Roto

Roto Frank AG, cu sediul central in Leinfelden-Echterdingen, lângă Stuttgart, este o companie multinațională germană. Roto a crescut într-un mod constant, devenind o companie mare, cu o foarte bună reputație.
Produsele Roto sunt prezente pe piața românească de aproape două decenii, prima feronerie fabricată de Roto fiind instalată în țară în anii 90.

https://www.roto-frank.com/ro/

Hoppe

Grupul Hoppe dezvoltă și produce mânere de uși și ferestre din alamă, aluminiu, plastic, inox și bronz. Fondată  în 1952 compania s-a dezvoltat intr-o grupă cu activitate pe plan internațional având sediul în Elveția, și s-a așezat ca lider de piață la nivel european în segmentul lui.
Cu cele opt filiale de producție distribuite în Europa și în Statele Unite grupul Hoppe deține cotă majoritară pa piața mondială a produselor premium.

http://www.hoppe.com/in/en/home

DOM Security

Grupul DOM Security este unul dintre cele mai mari grupuri din Europa, fiind cotat la bursa din Paris si fiind membru al holdingului SFPI (Societatea Franceza de Participare Industriala). Grupul cuprinde 20 de producatori localizati pe teritoriul Europei, cu o retea comerciala in Polonia, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Romania.
DOM Security Franta este specializat in incuietori si sisteme de securitate, avand doua ramuri de activitate: cel profesional din care fac parte: Dom, Ronis, Deny Fontaine, si cel habitat din care fac parte: CR Serrature, Titan, Euro Elzett, Metalux, Picard, Metalplast Czestochowa, Beugnot, Ucem.
Grupul dezvolta, produce si distribuie sisteme de control acces, electronice si mecanice cat si incuietori pentru echipamente, toate acestea fiind certificate ISO.

https://www.dom-security.com/de/en

Euro Elzet

Compania DOM Elzett kft. - parte a grupului DOM Security -  cu 210 angajați ai săi ocupă o poziție importantă pe piața ungară a încuietorilor. Cu o istorie de peste 100 de ani a dobândit o experiență în prelucrarea metalelor și a oțelului și a atins un nivel european de calitate in producția de încuietori pentru uși din PVC, aluminiu și lemn.

https://www.dom-elzett.hu/

Gutmann

Gutmann AG a fost înființată în urmă cu 70 de ani și s-a dezvoltat într-un grup internațional de companii. Are în acest moment piața de desfacere în peste 45 de țări și se află în continuă creștere. Compania oferă astăzi o gamă largă de serii de profile și sisteme de aluminiu potrivite și adaptabile celor mai pretențioase cereri arhitecturale, de design și calitate.
Produsele Gutmann acoperă o gamă largă de profile și accesorii destinate producției de ferestre și uși – lemn, lemn aluminiu, pvc, pvc aluminiu, precum și pereți cortină lemn aluminiu.

http://www.gutmann.de/index.php?id=3801&L=2

GEZE

GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de construcţie a uşilor la nivel mondial, ferestre şi de tehnologie de siguranţă. GEZE oferă o gamă largă de produse dintre care amintim sistemelșe de uşi automate şi tehnica uşilor.

http://www.geze.ro/geze/compania.html

Kovinoplastika

Compania KOVINOPLASTIKA LOŽ din Slovenia este producatorul feroneriei de usi si ferestre ARX. O companie cu peste 40 de ani de experienta in domeniul feroneriei de inalta calitate. Este o feronerie intalnita in aproape toata lumea.

https://www.arx-hardware.com/

Cemom Moatti

Înființată în 1977, Cemom Moatti este un grup european cu mai multe domenii de activitate și cu mai multe filiale de producție. Ca activitatea principală companie este specializată în dezvoltarea, producția și comercializarea balamalelor pentru uși și ferestre - balamale pipă, balamale reglabile 3D, balamale ascunse.

http://www.cemom.fr/index_eng.html

dormakaba

Fondată în 1862, în urmă cu mai mult de 150 de ani, Kaba a crescut de la originile sale ca un mic atelier care produce seifuri într-unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții inovatoare și servicii de primă clasă pentru protecția persoanelor și a bunurilor - datorită strategiei de perspectivă , achizitii inteligente și inovație de produs.

https://www.dormakaba.com/ro-ro/

close
Abonare la Newsletter

Câmpurile marcate cu steluță
sunt obligatorii