slide
Caldura si confort pentru caminul dvs.

Solutiile puse la dispozitie de tamplarie si  feronerie, aduce mai aproape confortul in locuinta dvs.

slide
Geamuri mari și uși de sticlă culisante

Un interior spațios și luminat, cu geamuri mari și uși de sticlă culisante, iți oferă  plăcerea de a locui într-un spațiu cald și luminos.

slide
Feroneria Roto NT

Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lume.
 

Acasă   Despre noi   Firmă

Firmă

Firma Bitt-Bau este specializată pe import şi distribuţie de feronerie de calitate şi accesorii pentru producători de tâmplărie din lemn, PVC şi aluminiu. Oferim din stoc, din depozitele noastre aflate la Bacău, Braşov, Carei, Miercurea-Ciuc, Tîrgu Mureş şi Suceava, toate soluţiile generale pentre executarea uşilor şi ferestrelor pivotante, oscilo-batante sau glisante.

 

Mărcile comercializate de noi sunt produsele unor firme lideri în domeniu din Uniunea Europeană, astfel asigurând producătorilor parteneri calitate şi condiţiile unei producţii competitive la export. Stocul din depozitele noastre este suficient pentru a asigura la termenele stabilite şi ritmic feroneria necesară producţiei clienţilor noştri.

Prin colaborarea strânsă cu furnizorii noştri suntem întotdeauna la curent cu noutăţiile din domeniul nostru şi suntem pregătiţi să oferim soluţii şi pentru cele mai exigente solicitări.

Experienţa noastră de peste 20 de ani ne-a învăţat să respectăm calitatea atât la produsele oferite de societatea noastră cât şi la relaţia cu clientela noastră.
 

 
Punem accent pe relaţia cu clienţii noştri pe temen lung şi pe o colaborare fructuoasă pentru ambele părţi.
 
Vă invităm să ne vizitaţi în depozitele noastre sau să ne solicitaţi serviciile în faza de pregătire a producţiei.

 

Deviza firmei este: să fim parteneri în pregătirea şi derularea producţiei prin preluarea completă a asigurării feroneriei: urmărire stoc minim, volum lunar, ritmul livrărilor, urgenţe, etc.

close
Abonare la Newsletter

Câmpurile marcate cu steluță
sunt obligatorii